Zobudí spiacu Čaputovú očkovanie? Mainstream bije na poplach!

Realitu spiacej prezidentky Zuzany Čaputovej si po dvoch rokoch všimol aj mainstream, ktorý síce ešte stále tvrdí, že prezidentka sa ozvala, keď sa mala a nešla zbytočne do konfliktov, ale dnes by už konečne mala prehovoriť, lebo vakcinácia proti covidu19 je na Slovensku prepadák a zmeniť to môže práve politik, ktorý má dôveru 54% obyvateľstva.

Kým alternatíva si Čaputovú povaľujúcu sa na koberci Grassalkovičovho paláca všíma už dva roky ako mĺkvu osobu bez názoru a chuti robiť politiku, tak mainstream ju vníma ako politika na správnom mieste, ktorý “reprezentuje s noblesou”, “nerobí hanbu” a “zbytočne sa nevrhá do konfliktov”. Dva roky vlády spiacej Čaputovej majú teda dva uhly pohľadu na jej “dôsledné sledovanie politického diania”, ktorým si alibisticky chráni zadok s nádejou, že nejde o jej prvé a posledné roky v paláci.

Očkovací prepadák, ktorý sa na Slovensku stáva čoraz väčšou realitou zdvihol zo stoličiek aj priaznivcov váľania sa po koberci v Prezidentskom paláci a predvádzania najnovšieho modelu v šatníku najvyššieho ústavného činiteľa republiky. “Prečo prezidentka, ktorá má najvyššiu dôveru z politikov na Slovensku o očkovaní mlčí?,” hromžia jej priaznivci z médii.

VIDEO: Zapnuté mikrofóny nahrali členov krízového štábu, ako budú strašiť Slovákov!

Diskusia o slobode namiesto diskusie o zdraví?

Čaputová vraj doteraz presne vedela kedy, čo a ako má povedať! Pochvalu a potľapkanie po najnovšom účese si prezidentka zaslúži za slabučké hryzkanie pri spúšťaní atómovej bomby, resp. druhom SNP, ktoré ako hlavná veliteľka Ozbrojených síl mohla zastaviť, no nezastavila, lebo… Ódu na radosť jej treba zaspievať za prvoaprílový žart v podobe vymenovania druhej vlády Igora Matoviča, ktorú vymenovala len preto, aby zavládol pokoj, presnejšie povedané, aby konečne po mesiaci sváru zostali dvere paláca zatvorené dlhšie ako hodinu a pani prezidentka si mohla ľahnúť na svoj obľúbený koberec! Potlesk, a to oveľa väčší ako počuli zdravotníci z balkónov si zaslúži aj za tajné stretnutie v centrále SIS, ktoré, žiaľ, podľa jej slov nezostalo tajné a druhý krát by sa pre odhalenie podobnej seansy nezúčastnila.

Na ticho z Prezidentského paláca si bežný Slovák už zvykol! Ak treba hovoriť o právnom štáte v Bruseli nie je problém, ak je porušovaná Ústava SR, tak nastáva ticho. Prečo dnes toľko kriku? Veď reklamný spot, že “vakcína je sloboda” s “pekným” Čaputovej úsmevom beží, Slovač videla jej rameno, kde pristála včelka slobody, a napriek tomu ochota ísť si pichnúť vyprcháva!

Ako môže prebudenie Čaputovej odvrátiť prepadák očkovania? Asi rovnako ako ho odvráti diskusia o slobode, namiesto diskusie o zdraví! (Ne)dôveryhodní politici už stihli spoločnosť rozdeliť na rozumných, ktorí sa očkovať dajú a hlúpych, ktorí veria v čipovanie a budú za to trpieť stratou slobody, lenže títo politici zabudli na tých, ktorí neveria hlúpym politikom, ale ani čipovaniu! Že majú veriť odborníkom? A ktorým? Tým čo rok terorizovali národ v mene záchrany životov a zomrelo im 13-tisíc ľudí? Alebo odborníkom, ktorí sa “modlia ružence” za neodovalanie neschopného ministra?

Rozuzlenie Markizáckych zmeniek príde z archívov SIS

Súvisiace články

Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. OK Viac info

Cookies