Lipšic – kyselina, ktorá zničí posledné zvyšky nezávislosti na prokuratúre

A je to tu. Presne pred týmto sme varovali. Matovič si ide na špeciálneho prokurátora pretlačiť Daniela Lipšica, svojho nabudeného urválka.

Lipšic dnes potvrdil svoju kandidatúru. 95 pročkov poslušne stlačí v parlamente gombík a bude. Ešte si aj zatlieskajú, že zavraždia spravodlivosť na Slovensku.

Lebo presne to je Lipšic – kyselina, ktorá zničí posledné zvyšky nezávislosti na prokuratúre.

Lipšicovi kostlivci a „policajní filozofi“ v praxi

Je jedno, čo si kto o Lipšicovi myslí, ale takéto sú objektívne fakty:

Lipšic je politik. Nenávistný pravicový politik, ktorý roky jednostranne kope do Smeru. Bol v spoločnom hnutí s Matovičom, predtým v KDH.
Je fyzikálne nemožné, aby bol Lipšic nezávislý.

Lipšic nie je prokurátor. V živote nerobil na prokuratúre a ak tam niekedy vôbec bol, tak maximálne na toalete. To už tam mohli dosadiť rovno telocvikára Pročka.

Lipšic je vo výkone trestu. Zabil človeka na priechode pre chodcov. Bude to jediný šéf špeciálnej prokuratúry na svete, ktorý sa bude hlásiť pravidelne u kurátora. Šialené.

Lipšic robí advokáta Penty. A kedysi posielal na protestujúcich proti Gorile ergo Pente vodné delá. Je tu vážna obava, že bude zastupovať korporátne záujmy proti bežným ľuďom.

Daniel Lipšic, spolupracovník s krycím menom Zelenáč

Lipšic sa motá okolo každého politicky citlivého prípadu. Markíza a zmenky. Vražda Ernesta Valka. Vražda Jána Kuciaka. Atď. Mimochodom, z mnohých týchto prípadov unikajú informácie do Denníku N. Just saying.

Má pochybný titul aj justičné skúšky. A je veľká otázka, komu slúži. Celkom isto nie Slovensku. Ak ovládne prokuratúru, bude to definitívny koniec demokracie a právneho štátu.

Ako môže robiť špeciálneho prokurátora človek, ktorý je priam stelesnený konflikt záujmov? Jeho jedinou úlohou bude kriminalizovať opozíciu – presne ako Urválek v 50. rokoch.
Zlo prichádza…

Uhrík: Lipšica pasie Penta. Matovičovi vydržal boj proti oligarchom presne do okamihu, kým vyhral voľby

Súvisiace články

Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. OK Viac info

Cookies